Jonssons Rörfirma

Solpaneler och Solceller

Hållbar energi med solceller och solpaneler

Är du intresserad av att dra ner på din energikostnad och samtidigt göra en insats för miljön? Då är du välkommen att vända dig till oss på Jonssons Rörfirma så hjälper vi dig att installera högkvalitativa solceller på ditt tak eller på marken. Vi har den rätta erfarenheten och det breda kontaktnätet för att kunna erbjuda trygga och effektiva installationer av solceller och solpaneler åt både privatpersoner och företag i Högsby kommun och Hultsfred kommun med omnejd som är i behov av hållbar energi.

Ta vara på solens kraft med hjälp av solpaneler

Genom att investera i solpaneler tar du vara på solens obegränsade kraft och får möjlighet att producera din egen förnybara energi, vilket gör att du slipper vara beroende av elbolagets stigande priser.
Vi installerar solceller som är tillverkade av högsta kvalitet och kommer från vår pålitliga leverantör Nibe, som vi har haft ett långt samarbete med.

Ta kontakt med oss idag för mer information om våra solceller och solpaneler – med vår expertis ser vi till att du får en skräddarsydd lösning och att installationen sker smidigt och effektivt med lokala installatörer.